از رسانه های اجتماعی گرفته تا تجارت الکترونیک و بانکداری آنلاین، امروزه میلیاردها نفر در سراسر جهان تقریباً برای همه چیز از برنامههای وب و موبایل استفاده میکنند. این برنامهها راحت هستند و به ما در زندگی روزمره کمک میکنند. اما چگونه این برنامهها برای ارائه چنین قابلیت هایی توسعه یافتهاند؟ فریم ورک انگولار یکیاز امکاناتی است که به توسعهی این قابلیتها کمک میکند. اما فریم ورک انگولار (Angular) چیست؟ برای یافتن پاسخ این پرسش در ادامهی این نوشتار با ما همراه باشید.
انگولار چیست و چه کاربردی دارد؟
در پاسخبه پرسش انگولار چیست و چه کاربردی دارد، باید بگوییم که این یک چارچوب جاوا اسکریپت منبع باز است که با تایپ اسکریپت نوشته شده است. گوگل فریم ورک انگولار (Angular) را حفظ میکند و هدف اصلی آن توسعه اپلیکیشنهای تک صفحه ای است. به عنوان یک فریم ورک، Angular دارای مزایای واضحی است و درعین حال ساختار استانداردی را برای توسعه دهندگان فراهم میکند تا با آن کار کنند. این به کاربران امکان میدهد تا برنامه های بزرگ را به شیوهای مناسب ایجاد کنند. بهطورکلی انگولار با ارائه ساختاری ثابت، کارایی و عملکرد توسعه وب را افزایش میدهد تا برنامه نویسان مجبور نباشند دوباره کد را از ابتدا بسازند. انگولار باعث صرفهجویی در زمان میشود. همچنین مجموعهای از ویژگی های اضافی را به توسعهدهندگان ارائه میدهد تا بتوانند بدون نیاز به تلاش اضافی برنامهها را توسعه دهند.
مزایای استفاده از انگولار در طراحی وب سایت
مهمترین مزایای استفاده از انگولار در طراحی وب سایت عبارتنداز:
- قطعات سفارشی و قابل استفاده مجدد: فریم ورک انگولار (Angular) به توسعهدهندگان اجازه میدهد تا اجزای خود را ایجاد کنند. این اجزا را میتوان مجدداً استفاده کرد، ترکیب کرد و تو در تو قرار داد و یک کیت ساخت و ساز برای ساخت برنامه ارائه کرد.
- استفاده از انواع داده TypeScript: با استفاده از Angular، کاربران میتوانند بدون زحمت دادهها را از کد TypeScript در صفحه وب فراخوانی کنند و بدون نیاز به نوشتن دستی هیچ کدی به ورودی مناسب کاربر پاسخ دهند. این امکان ادغام کتابخانههای شخص ثالث را بدون اجرای لایه میانی دیگری (کد چسب) فراهم میکند.
- بهره وری و سازگاری کد: کل چارچوب براساس اجزا و خدمات است که میتوان آنها را بهعنوان بلوکهای سازنده درنظر گرفت. اگر کامپوننتها را مطابق دستورالعملها و ساختارهای کد بنویسید یا یک کلاس از سرویس ایجاد کنید، برنامه میتواند سریعتر و سازگارتر توسعه یابد.
- تست آسان: Angular را میتوان برای انجام تست واحد و تست انتها به انتها برنامه مورد استفاده قرار داد. این چارچوب برای انجام هر دو آزمایش ساده برای آزمایش واحد و آزمایش انتها به انتها مناسب است. تعداد توسعه دهندگان/کاربران مهم نیست. امکان تست هر بخشی از برنامه شما وجود دارد.
- کاهش کد و قابلیت نگهداری خوب: با استفاده از TypeScript، برنامههای Angular یک معماری شی گرا دریافت میکنند که به نوبه خود منجربه یک کد منبع واضح و در نهایت قابل نگهداری میشود. علاوه بر این، Angular نیاز به بسیاری از کدهایی را که معمولاً مینویسید را از بین میبرد. علاوه بر این، کد منبع به طور قابل توجهی کوچکتر میشود. کاهش کد با اتوماسیون وظایف استاندارد توجیه میشود. برنامههای Angular با استفاده از TypeScript معماری شی گرا به دست میآورند. این به نوبه خود منجربه یک کد منبع واضح و درنهایت به راحتی قابل نگهداری میشود.
- سازگاری بالا: Angular کراس پلتفرم است و با تمام مرورگرهای اصلی مانند کروم یا فایرفاکس سازگار است. برای اینکه شرکتها بتوانند برنامههای نسبتا آسان، بزرگ و کوچک را با فناوریهای مدرن وب توسعه دهند، به منابع مناسب و ابزارهای قابل اعتماد نیاز دارند. چارچوبهای جدید هر روز ظاهر میشوند و به همان سرعت ناپدید میشوند. با وجود همه اینها، به نظر می رسد Angular ابزاری است که شرکتها میتوانند به آن تکیه کنند.
تفاوت انگولار با ری اکت و ویو
یکیاز پرسشهای مهمی که ممکن است برای شما مطرح شده باشد، دربارهی تفاوت انگولار با ری اکت و ویو است. فریم ورک انگولار (Angular)یک فریمورک MVC تمام عیار است که تمامی امکانات را برای برنامه نویسی در اختیار شما قرار میدهد. از طرف دیگر، React.js کتابخانهای است که فقط نما را ارائه میدهد و به عهده توسعه دهنده میگذارد تا تصمیم بگیرد که چگونه مدل و کنترلر را بسازد. ویو نیز کتابخانهای است که به شما امکان ایجاد رابطهای وب تعاملی را میدهد. Vue.js در درجه اول با لایه ViewModel معماری MVVM سروکار دارد. از اتصالات داده دو طرفه برای پیوست کردن View و Model استفاده میکند. دستورالعمل ها و فیلترها عملیات DOM واقعی و قالب بندی خروجی را انتزاعی میکنند.
موارد استفاده انگولار در پروژه های بزرگ
وقتی صحبت از ایجاد برنامه های کاربردی در سطح سازمانی میشود، فریم ورک انگولار (Angular) درمقایسه با سایر چارچوبهای جاوا اسکریپت انتخاب بهتری است. دارای سرویسها، کنترلها، نماها، دایرکتوریها و ماژولهای مختلفی است که کار توسعهدهنده را آسانتر میکند. علاوه بر ویژگیهای ذکر شده در بالا، Angular همچنین اتصال دو طرفه داده و تنظیمات معماری نرم افزار را ارائه میدهد. به همین دلیل است که موارد استفاده انگولار در پروژه های بزرگ را از سوی توسعه دهندگان اپلیکیشن روبه افزایش است. نسخه اخیر Angular دارای ویژگیهای زیادی است که شرکتهای توسعه برنامه را قادر میسازد تا برنامه های وب شگفت انگیز را برای مشتریان ایجاد کنند. این نشان میدهد که با هر نسخه جدید از نسخه Angular، انتظارات توسعهدهندگان بیشتر برآورده میشود، که آن را به محبوبترین فریمورک توسعه front-end در بازار تبدیل میکند.
لیست مقالات مرتبط:
انگولار یک پلتفرم قدرتمند برای ساخت برنامههای پیچیده وب است. مجموعهای قوی از ابزارها و ساختارها را فراهم میکند که می تواند برای ساخت، آزمایش و نگهداری پروژههای در مقیاس بزرگ بسیار مفید باشد.
اگر روی یک برنامه کاربردی در مقیاس بزرگ کار میکنید که به یک پایگاه کد ساختاریافته و سازمان یافته نیاز دارد، Angular ممکن است انتخاب مناسبی برای پروژه شما باشد. در چنین مواردی، قراردادهای سختگیرانه Angular و ویژگیهای چارچوب کامل میتواند در مدیریت پروژههای پیچیده و تضمین قابلیت نگهداری مفید باشد.