خانه
خدمات
نمونه کار
مشاوره

مکالمه در واتساپ

برای مشاوره کلیک کنید

مشاوره

مهندس مردانی

مشاوره

پشتیبانی

اپراتور

 پشتیبانی

طراحی سایت چیست ؟ چطور یک طراح حرفه ایی شوم ؟

طراحی سایت چیست ؟

در این مقاله از آیکو وب علاوه به بررسی مفهوم طراحی سایت و معرفی ابزار ها ، مراحل انجام طراحی وبسایت را به شما آموزش می دهیم و همچنین در ادامه مقاله به شرح وظایف طراح سایت می پردازیم پس اگر میخواهید پاسخ این سوال که ” چطور یک طراح سایت حرفه ایی شوم ؟ ” را بیابید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید .

طراحی وب چیست ؟

طراحی سایت چیست : طراحی وب سایت یا Web Design ، به معنی ایجاد یک بستر اینترنتی به قصد ارائه خدمات، محتوای آموزشی یا فروش محصولات است.
طراحی وب سایت از خرید دامنه و هاست، طراحی گرافیک ، کدنویسی صفحات وب، تولید محتوا و بهینه سازی برای موتور های جست جو تشکیل شده است.
در واقع شما باید یک وب سایت متناسب با حوزه کاری خود و کاربر پسند را ایجاد کنید و سپس آن را برای بهتر دیده شدن با رعایت اصول سئو به صفحه اول گوگل بیاورید.

وظایف طراحان وب چیست ؟

به طور کلی در راه اندازی یک سایت، به دو تیم یا فرد برای طراحی Back-end یا همان بخش کدها و Front-end یا همان بخش گرافیکی سایت نیاز داریم.

متخصص Back-end (توسعه دهنده سایت) شخصی است که مسئولیت نوشتن کدهای مختلف برای ایجاد ساختار اصلی وب سایت را بر عهده دارد.
برای توسعه ساختار سایت ، نیاز به کد نویسی است و نوشتن این کدها با زبان‌هایی مثل PHP، ASP و …انجام می‌گیرد.

در بحث طراحی Front-end همه کارها برای بهتر کردن ویژگی‌های ظاهری یک سایت انجام می شوند.

برای طراحی ظاهر سایت، نیاز به کد نویسی است و نوشتن این کدها با زبان‌هایی مثل HTML، CSS و جاوا اسکریپت انجام می‌گیرد.

اما فراموش نکنید که همیشه در پروسه طراحی سایت، همکاری با یک گرافیست می‌تواند نتایج خیلی بهتری رقم بزند و طرح های خلاقانه ای پیاده سازی شود.

تفاوت طراحی سایت و توسعه سایت

تفاوت طراحی سایت و توسعه سایت چیست ؟

عموماً مردم تصور دقیقی از تفاوت بین طراح وب سایت و توسعه دهنده وب ندارند. این دو حوزه تضادها و شباهت‌های مختلفی با هم دارند. از اصلی‌ترین تفاوت های آنها می‌توان گفت اولی در مورد جنبه زیبایی‌شناسی سایت است و شغل آن را «طراح» می‌نامیم، اما دومی درباره ساختار سایت در بخش کد نویسی است که آن را «توسعه دهنده» می‌خوانیم.
به‌طور خلاصه، رابط کاربری زیبا حاصل کار طراحان وب است، و توسعه دهنده وب مسئول تبدیل آن تصویر زیبا به صفحه‌ای است که آن را به بازدید کنندگان و کاربران نمایش می‌دهد.
ما در این مقاله در مورد طراحی وب و مراحل و شرح وظایف طراح وبسایت صحبت می کنیم با ما همراه باشید .

مراحل طراحی سایت چیست ؟

مرحله اول : هدف خود را مشخص کنید

امروزه با توجه به استفاده روزافزون و گسترده از وب سایت ها در سراسر دنیا، آشنایی با اینکه واقعا چرا و با چه هدفی می‌خواهیم یک وب سایت راه اندازی کنیم مهم است.
به عنوان مثال، برخی از وب سایت ها در جهت فروش محصولات، برخی در جهت ارائه انواع خدمات، برخی برای آموزش و بعضی از آن ها نیز صرفا برای سرگرمی طراحی می‌شوند.

به طور کلی، هدف یک وب سایت تبدیل بازدیدکنندگان آن به مشتری های احتمالی است که نیاز است ابتدا انواع کاربران اصلی که میخواهند از وبسایت ما دیدن کنند را بشناسیم . سپس به بررسی نیاز آن ها و اقدام به رفع آن نیاز ها نماییم .

مرحله دوم : برنامه ریزی طراحی سایت

پس از تعیین اهداف و تعریف نیاز های مشتریان لازم است که حدود زمانی انجام پروژه را تعریف کنیم این بدان معنی است که تعیین کنیم سایت ما به چه صفحاتی نیاز دارد و چه ویژگی هایی می بایست داشته باشد

طراحی وایرفریم

مرحله سوم : طراحی وایر فریم

در این مرحله شما تعیین می کند که هرکدام از صفحات شما چه ویژگی ایی داشته باشند ، طراحی وایرفریم یکی از اصلی ترین کار های طراحی وبسایت موفق است که در این مرحله ساختار صفحات و ارتباط آن ها را تعیین می کنید در اصل طراحی وایرفریم یک سایت شبیه به ساخت یک نقشه است که به شما کمک می کند پروسه انجام کار را اصولی تر پیش ببرید.

مرحله چهارم : طراحی سایت

طراحی وب سایت نقطه شروع ساخت یک وب سایت رسمی است. این یعنی شما باید یک طرح کلی از شمای اصلی سایت طراحی کنید. هدر، فوتر، منوها، صفحات اصلی سایت باید مشخص شوند.
موارد دیگری که باید در این قسمت می بایست مشخص کنید رنگ ها، فونت ها و دیگر عناصر سایت است که باید با توجه به نظر مشتری انتخاب شود. اگر از وردپرس استفاده می کنید، این مرحله بسیار راحت تر است. زیرا می توانید هر کدام را به صورت آزمایشی امتحان کنید تا به نتیجه نهایی برسید.

مرحله پنجم : تست و راه اندازی

تست سایت زمانی انجام می شود که شما آماده ارزیابی فرآیند طراحی سایت باشید. زمانی که سایت شما کامل شد و تمامی تصاویر و مطالب را در آن قرار دادید، نوبت به تست سایت می رسد. هر صفحه از سایت را به طور کامل تست کنید تا مطمئن شوید که همه پیوندها کار می کنند همچنین باید مطمئن شوید که سایت در همه دستگاه ها و مرورگرها به درستی بارگیری و اجرا می شود.
در نهایت اگر سایت شما تمام تست ها را با موفقیت پشت سر گذاشت، زمان راه اندازی سایت شما فرا رسیده است. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که حتی پس از تحویل سایت نیز ممکن است مشکلاتی پیش بیاید و مجبور شوید آنها را اصلاح کنید. می توان گفت فرآیند طراحی سایت یک فرآیند دائمی است که همیشه نیاز به نگهداری دارد.

مراحل یادگیری طراحی سایت

با HTML شروع کنید

html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است. کد صفحه در نهایت به کد html تبدیل شده و توسط مرورگر رندر می شود. بنابراین اجزای صفحه وب مانند متن، تصاویر و … با کمک تگ های html در صفحه وب قرار می گیرند.
در واقع تمامی زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت به نوعی بر پایه HTML هستند.

با CSS ارتباط برقرار کنید

برای تشکیل اجزای صفحه وب خود باید از css استفاده کنید، به عنوان مثال ما به این زبان نیاز داریم تا آن را به عنوان متن، رنگ و اندازه ارائه کنیم.

با جاوا اسکریپت کار خود را حرفه ای کنید

زمانی که صفحه وب طراحی شد، برای پویایی بیشتر به این زبان نیاز داریم، به عنوان مثال، اگر صفحه ای با انیمیشن یا منوی کشویی می خواهیم، ​​از این زبان استفاده می کنیم (به مثال مراجعه کنید).

البته اگر تازه شروع کرده اید، یادگیری این زبان ضروری نیست. شما می توانید یک زبان را در سرور یاد بگیرید و یادگیری جاوا اسکریپت را در موقع مناسب تری شروع کنید.

زبان برنامه نویسی سمت سرور را یاد بگیرید

زبان سرور اطلاعات را بین مرورگر و سرور مبادله می کند، به عنوان مثال، زبان سمت سرور برای ثبت اطلاعات کاربر در پایگاه داده استفاده می شود.

PHP و ASP.NET دو زبان قدرتمند و پرطرفدار در این زمینه هستند که می توانید یکی را برای یادگیری انتخاب کنید ، البته با توجه به اینکه اکثر وبسایت ها با وردپرس ساخته می شوند PHP زبان مناسب تری برای یادگیری می باشد .

طراحی سایت بدون کدنویسی

این روزها دوره های آنلاین طراحی وب سایت بدون کدنویسی فراوان تبلیغ می شود ! اگرچه این امر تا حدودی با کمک سیستم های مدیریتی مانند وردپرس امکان پذیر است، اما شما هیچگاه با یادگیری صرفا سیستم های مدیریت محتوا طراح وبسایت نخواهید شد !

 

اگرچه می‌توانید برای ساخت انواع سایت‌ها از وردپرس استفاده کنید، اما باید دانش خوبی از کدنویسی در سفارشی‌سازی سایت و شخصی سازی امکانات متناسب با نیاز مشتری داشته باشید

اگر می خواهید در مورد وردپرس و نحوه کار آن بیشتر بدانید، ادامه آموزش را بخوانید.

معرفی وردپرس

وردپرس چیست؟

به زبان ساده، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است که هرکسی به لطف هزاران افزونه ایجاد شده برای این پلتفرم، به راحتی می تواند از آن استفاده و سفارشی کند. شما می توانید هر نوع وب سایتی را ایجاد کنید. بدون نیاز به کدنویسی به دلخواه خود طراحی و مدیریت کنید.

در شرایط خاص و راه اندازی سایت های خاصی که نیاز به امکانات و قابلیت های اختصاصی دارد ، معمولا استفاده از وردپرس توصیه نمی شود و بهتر است یک سایت از 0 تا 100 به طور خاص طراحی و پیاده سازی شود.

 

در این مطلب سعی کردیم به طور کلی در مورد طراحی سایت ، مراحل یادگیری طراحی سایت ، و مراحل انجام پروژه طراحی سایت مواردی را خدمت شما ارائه دهیم .

با آرزوی موفقیت

شرکت آیکو
icoweb.ir

لینک محتوای مرتبط :

طراحی سایت در همدان
طراحی سایت در ملایر
طراحی سایت در کرمانشاه
طراحی سایت در سنندج
طراحی سایت در اراک
طراحی سایت در لرستان

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محتوای پیشنهادی

نیاز به مشاوره دارید؟

کارشناسان ما به صورت 24/7 اماده مشاوره دادن به شما عزیزان هستند فقط کافیه با شمارهای زیر تماس بگیرید یا از طریق واتساپ با ما ذر ارتباط باشید در اسرع وقت جوابگو خواهیم بود.

مشاوره طراحی سایت آیکو

مشاوره رایگان خدمات طراحی سایت

تماس با پشتیبانی آیکو

مشاوره طراحی سایت آیکو